noul meu fic :D sper sa va placa
Disclamer: Nu detin nici un personaj din anime-ul Naruto si nu detin nici un personaj, inafara de cele create de mine.
Episodul 1:
"Aaaahhhh",e o dimineața obijnuita din nou.Eu mă scol foarte încet, gândindu-ma ce vis frumos am avut.Se făcea ca eram acasă la Sasuke, in patul lui mare si confortabil.Îmi ridic privirea si.....
-Ce? Unde? Care?
Apoi ma uit lângă mine si acolo stătea Sasuke, strângând perna in brațe si mormăind ceva de genul:
"Mizore......mmm"
Eram șocata de ce vedeam si ma tot întrebam unde am fost aseară, ce am făcut, ce s-a întâmplat.M-am ridicat din pat mi-am căutat hainele care erau aruncate prin toată camera.Ma îmbrac si aproape ies pe ușa, dar ma întorc înapoi in camera, il sărut pe obraz si ma întorc si plec, dar el dintr-o ma prinde de mână si îmi zice:
-Pleci, deja ?zicând el cu o voce de parca nu s-ar fi sculat acum.
Ma uit la el si îmi scot mâna din prinsoare apoi ies pe ușa.Avea o casă mare si moderna, cu tehnologie de ultima ora, iar peste tot un miros îmbietor de trandafiri,iar culorile pereților, al ușilor si covoarelor era una călduroasă si primitoare.
Un bleu deschis ca si cea mai limpede mare prin care pătrunde razele soarelui foarte ușor.Am ieșit afară, unde era un viscol si un ger de nedescris, iar eu nu eram deloc îmbrăcată gros.Îmi iera atât de frig si era o ceata groasa de nu vedeai nici pe unde calci.
Mergeam si mergeam, iar dintr-o dată se auzi un claxon din spate si niște faruri puternice se zareau, care treceau direct prin ceata.
-Haide, te duc eu acasă! spusera, o voce cunoscuta, însă pe care nu o mai auziseră de mult.
Ma uitam foarte atent, însă nu prea distingeam formele.Ma apropii încet si ghiciti pe cine am văzut!Era Naruto cu noua sa mașina.
-Hy Na-ru-to-kun.ziseram eu tremurând toată.
-Haide urcă.spuse după care afișara un zâmbet călduros.
-M....m...mer-si.
M-am urcat in mașina, unde era cald si confortabil, însă nu ma simțeam in largul meu.După câteva minute începe sa sune telefonul meu.Ma uit cine e si.....
*aaaa, e Sasuke, nu am chef sa vorbesc cu el*.Las telefonul sa sune si sa sune, încontinuare.
-Nu ai de gând sa răspunzi?întreba el foarte curios sa afle ce sa întâmplat.
-Nu, nu voi răspunde.Hei uite am ajuns,mersi ca m-ai adus.
-Nu e nici o problema, oricând Mizore.
Ies din mașina, ma aplec si ii zic:
-Pa si mersi încă odată.
El nici nu a fost atent la ce i-am zis, ci el era atent la decolteul meu mare, căci pe mine aveam doar o rochita mini cu decolteu si pe deasupra un bolerou, iar părul meu mov cu șuvite bleu ca cerul senin de vara când soarele abia a răsărit si ochii mei roșii ca cel mai rău foc din iad, te făcea sa înebunesti.
-Da, da, da!*mama ce bucățică de rai*
Inchid ușa mașini si ma îndrept spre casă.*Doamne ce ratat*.
Intru in casă, ma uit peste tot si vad ca.....sunt singura.Urc la etaj, îmi dau drumul la apa sa fac o baie calda si spumoasa.
Până se va umple cada ma duc in camera, deschid leptopul, ma așez in patul mare, ce avea saltea de apa si intru pe mess.
Nu era nimeni, nervoasa trantesc leptopul, apoi ma dezbrac si ma duc la baie.Intru in apa si ma relaxez.După câteva minute cineva suna la ușa.*Cine dracu'poate fi acum?*Iau prosopul mare si pufos de culoare alb ca laptele, il înfasor în jurul meu si cobor.Răspund la ușa si rămân încremenită, iar apoi ma rușinez .
Pai..... cam atât sper ca ați rămas în suspans