Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

[Naruto] O viața plină de iubire

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Cookie

Cookie

Data de inscriere : 21/12/2009
Varsta : 28
Localizare : Romania, Buzau

[Naruto] O viața plină de iubire Empty
MesajSubiect: [Naruto] O viața plină de iubire   [Naruto] O viața plină de iubire Icon_minitimeVin Ian 08, 2010 11:53 pm

veți vedea curând noul meu fic

Disclamer: Nu detin nici un personaj din anime-ul Naruto ce apartine lui....[Nu stiu cum il cheama] si nu fac profit pe urma acestor personaje sau intamplari.

Episodul 1 : In clasa a 10-a
Eram in clasa.Ma uitam plictisită la colegii mei care se jucau cu o minge ca si copii mici, iar din greșeala au spart un tablou, iar apoi au început sa rada.Alți se alergau si se băteau, unii vroiau sa scoată catedra pe ușă afară, iar tocilarele clasei stăteau la o banca si își scriau tema.Eu, o elevă destul de buna a clasei, sa nu va gândiți ca sunt tocilara ca va mănânc, am parul mov cu suvite albastre ca cerul senin si ochii mei roșii ca sângele unui vampir nemuritor, ce va fi omorat de un topor,iar sora mea Setsuna cu parul ei mov si ochii ei negri ca cel mai întunecat abis si Lucy cea mai buna prietena a noastră ce avea parul lung si blond ca soarele abia răsărit si ochii ii avea negri ca pana corbului,stăteam si vorbeam despre băieți,normal.
Clopotelul suna de intrare,dar nimeni nu se sinchiseste sa se ducă in banca.Este un haos total.
Profa de română, căci aceasta e următoarea ora, intra încet pe ușă.Tranteste catalogul pe catedra dezordonata si plină de creta, iar apoi zice:
-Ce este dezastrul asta?
Apoi eu ridic mâna încet si zic:
-Pai....pe aici a trecut uraganul.zic eu calma si foarte deplasata de realitate.
Toată clasa începe sa izbucnească in ras, iar profa părea de parca mai avea un moment si exploda.
-Bine, gata,acum sa începem ora.spuse profesoara după ce răsuflă si își dădu ochii peste cap.
-Dar doamna profesoara "mai e 5 minute".spuse unul dintre colegi mei handicapați.
-Dar tu, domnule, atâția ani cu cine ai făcut română?spuse profesoara de parca nu știa.
-Pai..... cu femeia de serviciu.
Toți râdeau de nu se mai opreau,clopotelul se aude, se pare ca a sunat mai devreme.
Pauza aceasta a fost mai catastrofala decât cea de dinainte.Acum urma ora de sport.Nu aveam nici un chef de ora,Așa ca am inventat o scuza ca sa stau pe banca.Mai era o clasa care juca volei in sala pt ca afară era iarna si un frig de crăpau până si pietrele.
Era o echipa de băieți nu foarte înalți si unii chiar draguti.
-Mizore! striga profesorul de sport.
-Da! răspund eu ridicându-ma in picioare.
- Acești băieți sunt de la o alta scoală.Te rog sa le arăți împrejurările.
-OK.gândindu-ma peste ce noroc am dat.
Eu, chiar daca eram puțin mai mică de înălțime decât ei puteam sa îi amețesc ușor fără sa mișc nici un deget.După un timp i-am cunoscut foarte bine pe toți 4.
Sasuke, cel care era plin de el, cu parul negru si ochii negri ca întunericul ce domina noaptea ; Gaara, cel tăcut si mortal, cu parul roșu ca focul si ochii lui verzi ca iarba puțin îngălbenita de soare ; Kiba, cel haios,cu parul șaten si ochii negri precum cărbuni ; Deidara, cel tăcut cu parul blond ca banana si ochii albaștri ca safirele.
*Wow sunt singura între 4 băieți!Mama ce combinație!Mmmm cu care m-aș potrivi?
Stăteam așa si ma gândeam,când unul dintre ei ma întreba:
-De ce nu vi cu noi sa jucam volei?
-Bn,dar.....atunci nu vom mai fi egali.ziseram eu gândindu-ma puțin ce pot face pt a rezolva problema.
-Pai..... ce sugerezi?întreba Gaara
-Aaaa știu ! O voi chema pe sora mea Setsuna.
Sus In jos
http://Onutza-Pink2009.hi5.com
Setsuna-sama
Admin
Setsuna-sama

Localizare : in the Hell

MesajSubiect: Re: [Naruto] O viața plină de iubire   [Naruto] O viața plină de iubire Icon_minitimeSam Ian 09, 2010 6:13 pm

thare sys ❤
Descriere: nu prea ai avut....daca spui ca are paru asa si ochii asa...asta nu inseamna ca e descriere
Naratiune: ai din plin sys
Dialog: cam mult, putin sec, da fff amuzant :D
idee....destul de buna, da nu originala...ca e aproape ca a mea
titlul imi place mult....pt ca a fost ideea mea :P
si...bye bye...sa continui sys
ca de aici o sa fie original...pt ca eu no sa ma mai bag....
Gambate sys and kiss u ❤

Ultima editare efectuata de catre Setsuna Ikuzoukage-sama in Lun Feb 15, 2010 4:00 am, editata de 1 ori
Sus In jos
https://joy-star.forumgratuit.ro
Ella

Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 29

MesajSubiect: Re: [Naruto] O viața plină de iubire   [Naruto] O viața plină de iubire Icon_minitimeSam Ian 09, 2010 7:30 pm

bunnnn am aterizat si yo pe-aici
pai sa incep cu inceputu
descrierea nu am vazut-o
naratiunea e buna
dialogul, cam mult si sec
ideea mi se pare destul de interesanta

soooo.....astept nextuu si vreau inbunatatiri
pana atunci kiss u all:* ❤
Sus In jos
Cristal Dragon

Cristal Dragon

Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 27
Localizare : Romania,Ploiesti

MesajSubiect: Re: [Naruto] O viața plină de iubire   [Naruto] O viața plină de iubire Icon_minitimeVin Feb 05, 2010 10:45 pm

este supe next love love Bravo
Sus In jos
Cookie

Cookie

MesajSubiect: Re: [Naruto] O viața plină de iubire   [Naruto] O viața plină de iubire Icon_minitimeMar Feb 23, 2010 11:41 pm

Eu Mizore Dark vreau sa imi cer mii de scuze tuturor membrilor de pe forum deoarece nu am mai postat următorul episod si va promit ca în câteva zile veți putea citi episodul 2 la care am muncit zile întregi pentru a ajunge la standardele minime ale forumului si vreau sa zic încă odată: Gomene shimas shimas
Sus In jos
Cookie

Cookie

MesajSubiect: Re: [Naruto] O viața plină de iubire   [Naruto] O viața plină de iubire Icon_minitimeDum Mar 28, 2010 9:49 pm

Gata oameni bunei, am venit cu urmatorul capitol:

~Intalnirea~
Merg incet plictisita si foarte tacuta gandindu-ma la nemurirea sufletului, cum mai zicea cea mai handicapata profa, cea de mate. Ih, pus is simplu urasc si e urata de mama focului, deaia e inca "domnisoara" la 40 de ani sau cati are. Am ajuns inapoi in sala de sport, care pe dinafara arata ca si noua, cu termopane, vopsita cu crem si portocaliu nu prea aprins, iar cand intrai in interior.....te si speriai. Pe tavan se vedea cum apa a ajuns in interior si vopseaua alba ca laptele incepea sa se curete,iar canapelele; ce sa mai zic de eel...cuie iesite in afara, nevopsite, incepand sa se rupa, becurile si intrerupatoarele vechi de cand era stra-stra bunica mea, si era praf si gunoaie peste tot, prin toate colturile, desi femeile de serviciu aveau aspiratoare, se vedeau ca bietele masinarii nu faceau fata.
-Cha, cha, cha. tusesc eu fals de cateva ori pentru a atrage atentia din jur. Pun mana stanga la gura si cu mana dreapta imi fac aer, eu fiind "politicoasa", cica. Ce e cu tot praful asta? Parca nu s-a mai facut curat aici de...10 ani...cha, cha, cha, mai tusesc odata pentru a ma asigura ca toata lumea a fost atenta.
Toti se uitau la mine, ca-ci tipasem in gura mare, de se facut liniste in toata sala, iar praful se asternea pe podeaua sali, ce era facuta dintr-un fel de cauciuc mai tare.
-Mizore...! se auzi tare o voce de barbad fiind foarte rigida. *Ups am incurcat-o.* Ce cauti tu aici? Parca ti-am zis sa ai grija de baieti! *Of...iar ma ia cu deastea.....da mai taci dracu' din gura!* ma gandeam eu, desi lui intradevar ii afisam un zambet.
-Pai...pot sa aiba si singuri grija ca doar nu sunt copii mici si eu bona lor. Si oricum sunt afara pe teren si ne asteapta.
-"Ne", pe cine mai asteapta?
Imi dau usor ochii peste cap si ma fac ca fluier apoi ma uit la Setsuna, draga si iubita mea sora care ma critica mereu.
-Eu!!!??? intreaba ea foarte uimita si nedumerita afisand o figura de tot rasul. De ce m-ar astepta ei pe mine? *Of da multe intrebari mai pune, in loc sa se bucure ca o scap de ora si mai important ca intalneste baieti draguti.*
Ea stand pe banca, ma aplec si o trag de maaneca. se ridica foarte greu de parca ar fi mancat 100 de porti de carfofi prajiti....mi s-a facut foame gandindu-ma....sau poate doare era lenesa, cine stie?
-Acum, zi mai intai mersi ca te-am scapat de ora si apoi iti explic.
-OK, mersi sys, chiar nu mai puteam sta acolo.
Imi aplec putin capul, pun mana deasupra guri si incep sa rad foarte incet pentru a nu se observa. Trag aer cald in piept si ii zic:
-Baietii, adica Sasuke, kiba, Gaara si Deidara m0au invitat sa joc volei si nu eram egali aca sa, eu, m-am gandit la tine. apoi ii afisez un zambet ca insemna "te rog frumos"...de fiecare data cand faceam asta, ea nu putea sa reziste plus ca mai faceam si ochii de catelusi bleg.
-Bine gata nu mai face asa ca vin sa jucam, normal, as da orice ca sa nu mai fac ora asta handicapata. spune fata cu parul mov, apoi impingandu-ma de la spate pentru a ne grabi.
Soramea fiind foarte entuziasmata a inceput sa ma traga tare de maneca.
-OB, bine ne vom grabi, dar nu ma mai trage atata ca o sa ma dezbraci de tot. Stiu ca e cald afara, dar nu vreau sa joc dezbracata complet.
Setsua a inceput ca rada, iar dupa ce mi-am dat seama de ce am zis ac inceput si eu sa rad...
-Buf, trosc...se auzea puternic venind dinspre teren.
Era Kiba si Gaara care ce inghionteau, care sa ajunge primul sa o salute pe fata cu ochii negrii si sclipitori ca carul noaptea neluminat de stele sau luna.
-Buna...apropo ai un ras dulce ca si tine. zice Gaara cu mult stil si avand o privire fermecatoare.
-Mersi....cred. spue saracuta fata simtindu-se foarte flatata.
-Salut...esti draguta. zise Kiba uitandu-se la Setsuna cu o privire odihnita, de parca s-ar fi uitat la un lac limpede si frumos cu mici sclipiri intr-o zi senina de vara.
Gaara se uita umpic urat la Kiba apoi ii lopeste peste umar, de parca ar zice "trezestete si nu mai visa cu ochii deschisi".
Am stat un minut si m-am uitat la ea si...se pare ca se imbujoreazaaopi zice:
-Haideti, gatabaieti, sa incepem jocul mult astepta. scotandu-i pe toti din asa zisa "transa".
Nu mai stam pe ganduri si ne ducem sa jucam. Eu eram in echipa cu Sasuke si Deidara, iara sora mea cu Gaara si Kiba normal. Jocul a inceput, insa eu oboseam repede deoarece nu eram foarte rezistenta la efort combinat cu caldura foarte mare. Soarele parea ca este o minge mare de foc ce dadea senzatia ca suntem intrun desert pustiu, si nici macar o mica si usoara adiere de vant nu se simtea, iar cerul era senin...nici urma de vr-un nor mare care sa acopere soarele. Insa eu nu eram singura obosita...v-am spus eu ca era mare, mare, foarte mare caldura.
-Puteam sa facem o mica pauza? intreb eu, apoi lesin, dar spre norocul meu Sasuke a fost aproape si m-a prins.
Eu fiind "iconstienta" nu auzeam nimic, dar...
-Plosc. se auzi puternic.
Era rautacioasa de sys care a aruncat apa pe fata mea, iar acel zgomot puternic era contactul dintre fata mea di apa putin rece. Ma trezesc repede si....
-De ce a trebuit sa faci asta, acum sunt leoarca. tip eu tare si furios, desi sa stiti ca asta nu e nimic in comparatie cu ce scandal pot face. Acum trebuie sa imi dau jos frumosul si noul meu hanorac.
-Da, buna idee Mizore. Ar trebui sa ne dam si noi tricourile jos. spuse Sasuke avand o privire nu prea cuviincioasa.
-Oooo, Sasuke, nebum mai esti...vrei sa o impresionezi pe Mizore cu pectoralii tai? il intreba Kiba soptindu-i.
Sasuke se nrosi putin...
-Oooo0, vad eu cumva bine? Te-ai inrosit?
-nu, nu e doare prea cald atata tot. zise el stiind ca e o minciuna, desi nu foarte bune.
-OK. Nu mai conteaza. *Da, da, hai ca nu pacalesti tu pe nimeni.* gandi Kiba fiind ca il cunostea bine.
Fiecare baiat isi dadu tricoul jos, ei fiind bine facuti, ca acum ce naiba erau sprtivi de "calitate".... o si mai aveau si patratele pe burtica ceea ca pe mine si pe domnisoara de aici, ne inebunea instantaneu.
Setsuna ma trage de maneca neatragand atentia si imi zice insoapta:
-Of...cred ca o sa ma topesc aici.
-Dap stiu....aaaaaaa. zic oftand, privirea fiind-mi tintita asupra lui Sasuke.
-OK, gata fetelor sa incepem din nou. se auzi din spate, aceasta fiind a lui Kiba.
Nu ajunge, bine la fileu si se aude un bipait care se pare ca vine de la ceasul lui Gaara care era foarte scump si la moda.
-Ooo, nuuu, trebuie sa plecam. Mi-a duc aminte ca Gaara si-a pus ceasul lui "smecher" sa sune, atunci cand trebuie sa plecam. spune Gaara.
Sus In jos
Setsuna-sama
Admin
Setsuna-sama

Localizare : in the Hell

MesajSubiect: Re: [Naruto] O viața plină de iubire   [Naruto] O viața plină de iubire Icon_minitimeDum Mar 28, 2010 11:05 pm

Am asteptat acest capitol o gramada si ma bucur nespus ca l-ai pus!
Deci.....vin cu corectura....

~Intalnirea~
Merg incet[virgula] plictisita si foarte tacuta[virgula] gandindu-ma la nemurirea sufletului, cum mai zicea cea mai handicapata profa, cea de mate. [Suna urat faptul ca ai repetat de 3 ori "cea"] Ih, pus[pur] is [si] simplu[virgula] urasc[o urasc] si e urata de mama focului, deaia e inca "domnisoara" la 40 de ani sau cati are. ["Sau cati o avea" ar suna mai bine] Am ajuns inapoi in sala de sport, care pe dinafara arata ca si noua,[doua puncte, urmeaza o enumerare] cu termopane, vopsita cu crem si portocaliu[virgula] nu prea aprins, iar cand intrai in interior.....te si speriai. Pe tavan se vedea cum apa a ajuns in interior si vopseaua alba ca laptele incepea sa se curete[sa se curete?], iar canapelele;[cu virgula era mai bine] ce sa mai zic de eel [ele][semnu intrebarii] ...cuie iesite in afara[dar pot fi iesite inauntru?], nevopsite, incepand sa se rupa[ce sa se rupa? cuiele sau lemnul din care a fost facuta banca?], becurile si intrerupatoarele vechi de cand era stra-stra bunica mea[de cand traia stra-....si ce mai era pe acolo, si ai cam exagerat, nu crezi?], si era praf si gunoaie peste tot[nu prea cred ca venea toata lumea pe acolo si arunca gunoiul pe podea], prin toate colturile, desi femeile de serviciu[de servici] aveau aspiratoare, se vedeau ca bietele masinarii nu faceau fata.
-Cha, cha, cha.[ce faci? canti??] tusesc eu fals[dar poti tusi adevarat? ha ] de cateva ori pentru a atrage atentia din jur. Pun mana stanga la gura si cu mana dreapta imi fac aer, eu fiind "politicoasa", cica. Ce e cu tot praful asta? Parca nu s-a mai facut curat aici de...10 ani...cha, cha, cha,[iar canti sau dansezi?] mai tusesc odata pentru a ma asigura ca toata lumea a fost atenta. [Stai! atragi atentia cand tusesti? poate ti-a intrat praf in nas si te-ai inecat...dar de atras atentia in nici un caz]
Toti se uitau la mine, ca-ci[caci] tipasem in gura mare[dar poti sa tipi in gura mica?], de se facut[facu] liniste in toata sala, iar praful se asternea pe podeaua sali,[ai repetat de doua ori salii, plus ca a doua oara ai mancat accentul hotarat "i"] ce era facuta dintr-un fel de cauciuc mai tare.
-Mizore...![ce cauta puncete de suspensie aici?] se auzi tare o voce de barbad [barbat] [virgula] fiind foarte rigida.[suna mai bine "barbat, aceasta fiind foarte rigida.".] *Ups am incurcat-o.[semnu exclamarii]* Ce cauti tu aici?[E la ora de spor, asta cauta!] Parca ti-am zis sa ai grija de baieti![Da' ce e ea?] *Of...iar ma ia cu deastea.....da[da' sau dar] mai taci dracu' din gura!* ma gandeam eu, desi lui intradevar ii afisam un zambet.
-Pai...pot sa aiba si singuri grija[virgula] ca doar nu sunt copii mici si[iar suna mai bine, asa ai repetat de doua ori "si"] eu bona lor. Si oricum sunt afara pe teren si ne asteapta.[Pe cine? Pe prof'?]
-"Ne", pe cine mai asteapta?[pe ma-ta!]
Imi dau usor ochii peste cap si ma fac ca fluier apoi ma uit la Setsuna, draga si iubita mea sora care ma critica mereu.[cu ce te critic?]
-Eu!!!???[prea multe semne de punctuatie. ajungea sa pui doar doar unul de fiecare] intreaba ea foarte uimita si nedumerita[virgula] afisand o figura de tot rasul. De ce m-ar astepta ei pe mine? *Of da[apostrof sau la-i uitat pe "R"] multe intrebari mai pune, in loc sa se bucure ca o scap de ora si mai important ca intalneste baieti draguti.*
Ea stand pe banca, ma aplec si o trag de maaneca.[maneca] se ridica foarte greu de parca ar fi mancat 100 de porti de carfofi prajiti....mi s-a facut foame gandindu-ma....sau poate doare era lenesa, cine stie?[Cum adica? Asta poate mananci tu, dar nu iubita mea Setsuna!!]
-Acum,[in loc de virgula trebuia sa pui punctele de suspensie] zi mai intai mersi[merci...e cuvant din franceza] ca te-am scapat de ora si apoi iti explic.[Setsuna n-are nevoie sa fie scapata da ora! Iubeste sportul!]
-OK, mersi[merci] sys, chiar nu mai puteam sta acolo.[da da]
Imi aplec putin capul, pun mana deasupra guri si incep sa rad foarte incet pentru a nu se observa. Trag aer cald in piept si ii zic:
-Baietii, adica[fara adica] Sasuke, kiba, Gaara si Deidara m0au[m-au] invitat sa joc volei si nu eram egali aca sa[asa ca], eu, m-am gandit la tine. apoi ii afisez un zambet ca insemna "te rog frumos"...de fiecare data cand faceam asta, ea nu putea sa reziste plus ca mai faceam si ochii de catelusi bleg.
-Bine gata nu mai face asa ca vin sa jucam, normal, as da orice ca sa nu mai fac ora asta handicapata.[hey! nu mai face comparatie intre mine si Setsuna!] spune fata cu parul mov, apoi impingandu-ma de la spate pentru a ne grabi.
Soramea[sora mea sau sora-mea][virgula] fiind foarte entuziasmata[virgula] a inceput sa ma traga tare de maneca.
-OB[Ok], bine ne vom grabi, dar nu ma mai trage atata ca o sa ma dezbraci de tot. Stiu ca e cald afara, dar nu vreau sa joc dezbracata complet.
Setsua[Setsuna] a inceput ca rada, iar dupa ce mi-am dat seama de ce am zis ac[am] inceput si eu sa rad...[punct]
-Buf, trosc...se auzea puternic venind dinspre teren.[Nu trebuia sa pui dialog]
Era[Erau] Kiba si Gaara care ce inghionteau, care sa ajunge[ajunga] primul sa o salute pe fata cu ochii negrii si sclipitori[virgula] ca carul[cerul] noaptea[virgula] neluminat de stele sau luna.
-Buna...[semnu exclamarii]apropo["A" mare] ai un ras dulce ca si tine. zice Gaara cu mult stil si avand o privire fermecatoare.
-Mersi[FRANCEZA]....cred. spue saracuta fata[virgula] simtindu-se foarte flatata.
-Salut...[semnu exclamarii]esti draguta.[Inceput de propozitie si semnu exclamarii] zise Kiba uitandu-se la Setsuna cu o privire odihnita, de parca s-ar fi uitat la un lac limpede si frumos cu mici sclipiri[virgula] intr-o zi senina de vara.
Gaara se uita umpic urat la Kiba apoi ii lopeste[loveste] peste umar, de parca ar zice "trezestete[trezeste-te] si nu mai visa cu ochii deschisi".
Am stat un minut si m-am uitat la ea si...se pare ca se imbujoreaza[space] aopi[apoi] zice:
-Haideti[Haide-ti], gata[space] baieti, sa incepem jocul mult astepta[asteptat].[semnu exclamarii] scotandu-i pe toti din asa zisa "transa".
Nu mai stam pe ganduri si ne ducem sa jucam. Eu eram in echipa cu Sasuke si Deidara, iara[fara a] sora mea cu Gaara si Kiba[virgula] normal. Jocul a inceput, insa eu oboseam repede deoarece nu eram foarte rezistenta la efort combinat cu caldura foarte mare. Soarele parea ca este o minge mare de foc ce dadea senzatia ca suntem intrun desert pustiu, si nici macar o mica si usoara adiere de vant nu se simtea, iar cerul era senin...[virgula in loc de "..."] nici urma de vr-un[vre-un] nor mare care sa acopere soarele.[ai repetat de doua ori "soarele"] Insa eu nu eram singura obosita...v-am spus eu ca era mare, mare, foarte mare caldura.
-Puteam sa facem o mica pauza? intreb eu, apoi lesin, dar spre norocul meu Sasuke a fost aproape si m-a prins. [vai tu draga, te-a prins Sasuke, ce erou]
Eu fiind "iconstienta" nu auzeam nimic, dar...
-Plosc. se auzi puternic. [fara dialog]
Era rautacioasa de sys care a aruncat apa pe fata mea, iar acel zgomot puternic era contactul dintre fata mea di[si] apa putin rece. Ma trezesc repede si....
-De ce a trebuit sa faci asta, acum sunt leoarca. tip eu tare si furios, desi sa stiti ca asta nu e nimic in comparatie cu ce scandal pot face. Acum trebuie sa imi dau jos frumosul si noul meu hanorac. [ee...normal ca e frmos daca e nou]
-Da, buna idee Mizore. Ar trebui sa ne dam si noi tricourile jos. spuse Sasuke avand o privire nu prea cuviincioasa. [ ha Ce idee buna....se vede ca dragul tau de Sasuke are chef sa se dea mare]
-Oooo, Sasuke, nebum[nebun] mai esti...vrei sa o impresionezi pe Mizore cu pectoralii tai? il intreba Kiba soptindu-i. [Nu cred ca Kiba ar spuen asa ceva vre-odata]
Sasuke se nrosi putin...
-Oooo0[ce cauta zero acolo?], vad eu cumva bine? Te-ai inrosit?[bravo lui ca a rosit]
-nu[litera mare], nu e doare[doar] prea cald atata tot. zise el stiind ca e o minciuna, desi nu foarte bune[desi nu una foarte buna].
-OK. Nu mai conteaza. *Da, da, hai ca nu pacalesti tu pe nimeni.* gandi Kiba fiind ca il cunostea bine.
Fiecare baiat isi dadu tricoul jos, ei fiind bine facuti, ca acum ce naiba erau sprtivi de "calitate".... o si mai aveau si patratele pe burtica[ca doar nu in alta parte] ceea ca pe mine si pe domnisoara de aici, ne inebunea instantaneu.
Setsuna ma trage de maneca neatragand atentia si imi zice in[space]soapta:
-Of...cred ca o sa ma topesc aici.
-Dap["da" nu esti pe mess] stiu....aaaaaaa. zic oftand, privirea fiind-mi tintita asupra lui Sasuke.
-OK, gata fetelor sa incepem din nou.[exclamare] se auzi din spate, aceasta fiind a lui Kiba.
Nu ajunge,[ajungem] bine la fileu si["ca" in loc de "si"] se aude un bipait care se pare ca vine[venea] de la ceasul lui Gaara[virgula] care era foarte scump si la moda.
-Ooo, nuuu, trebuie sa plecam. Mi-a duc aminte ca Gaara si-a pus ceasul lui "smecher" sa sune, atunci cand trebuie sa plecam. spune Gaara.

Si uite ca am terminat! Ai avut descriere, desi nu foarte multa. Dialogul a fost cam mult, iar in unele locul putin cam sec.
O mica, adica mare problema....Deidara n-a spus nimic. E mut??
Cam atat....astept cu nerabdare cel de al 3-lea capitol!
Kiss you ang Gambate sys!
Sus In jos
https://joy-star.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: [Naruto] O viața plină de iubire   [Naruto] O viața plină de iubire Icon_minitime

Sus In jos

[Naruto] O viața plină de iubire
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» [Naruto+16] O viața hentai
» [Naruto +16] De la lupta la iubire
» Naruto and Naruto Shippuuden
» [Naruto] Neko love
» Clan vs. Clan - Iubire interzisa

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum